lauantai 14. syyskuuta 2013

31.8.13

Papulle on kipulääkitys auttanut, se jaksaa hieman olla ylhäälläkin. Ihanaa. Suolistoa aloitettiin myös harjoittamaan kestämään ruoan sulattamista gastrointestinallinappulalla. Tänään saa 4nappulaa, huomenna 5, ylihuomenna 6jne.
Onneksi Papun silmistä paistaa kuitenkin jonkinlainen sinnikkyys ja elämänilo. Se aikoo todella taistella selviytyäkseen <3 . Taistelutahdon voi sanoa olevan kohdallaan. Silti ne maksa-arvojen koholla oleminen laittaa mietityttämään. Entä jos... Omalta osaltani olen taas käynyt läpi koko tunteiden skaalan, nyt alkaa jo hieman vihakin nousta pintaan. Miten joku voi päästää koirat tuohon kuntoon, oli sitten kuinka sairas tahansa. Ei tuo voi olla mahdollista, pakko olla siinä jotain muutakin taustalla. Työnnän kuitenkin taas tunteet vielä taka-alalle ja koitan keskittyä vain koirien kuntoon saamiseen. En saa näyttää koirille vihaani ja huoltani, ne kuitenkin ottavat siitä osan kannettavakseen.

Ruokinnassa olen saanut apua monelta erialan asiantuntijalta. Nyt pitäisi alkaa olemaan kohdallaan kaiken ruokinnan suhteen, mitä tarvitaan mihinkin ja miksi. Lisäravinteita jaetaan noin 8:sta eri purkista ja ruoan raaka-aineet on suunniteltu suoliston optimaalisen paranemisen mukaan kummallakin. Sen kyllä jo onneksi ja tsempiksi itselle huomaa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti