lauantai 14. syyskuuta 2013

27.8.13

Eläinlääkäripäivä.. Muuten ei mitään ihmeellistä voinnissa, hiljaa hyvää tulee ja päivät tuntuu siltä kuin ei muuta teisi uin ruoi ja ulkoiluta koiria.. No mutta. Vastauksia ell:

Pippurin pissassa jotain soluja josta ell ei osannut sanoa, pH huomattavan korkea joka kielii jostain ongelmasta. Valkosoluarvot alhaiset, muuten verikokeet ok. Papulla (narttu) maksa-arvot koholla, valkosoluarvot alhaiset, muuten kaikki niissä ok. Kuume johtunee molemmilla tulehdustilasta, molemmilla melkein 40astetta kuumetta. Ultrassa ei ollut yllätyksiä Pippurilla, Papun sisäelimiä ei vielä ultrattu. Huomenna ollaan yhteyksissä ell kanssa jatkoista kun saadaan loput tulokset. Papulla ab kuuri ja vatsansuojalääke, Pippurilla vatsansuojalääke ja virtsan jatkotutkimus selvittänee ab tarpeen.

Pippurin on myös saanut munuausia tuevaa ruokaa puolet kokoajan. Epäily on itsellä että niissä jotain vikaa olisi. Alkuun pissaaminen oli niin järkyttävää, sitä vaan riitti ja pidätysyvystä ei ollut tietoakaan. Tosin vieläkään ei umpikaan ole sisäsiisti, molemmilla varmasti sisäelimet niin ärsineitä että kun se hätä tulee niin se tulee.

Papulla jatketaan edelleen recovery ruoan syöttämistä. Ei vielä mahdollisuuksia siirtyä millekään muulle ruoalle.




Näillä taas siis mennään. Harmitus koirien puolesta on mieletön. Suru ja huoli on edelleen päälimmäiset tunteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti